Happy dog outside

Een lidmaatschap met tal van voordelen

Voordelen zoals bijvoorbeeld: scherpe prijzen van de belangrijkste leveranciers uit de sector, waardevolle diensten die uw praktijk nog efficiënter maken en toegang tot de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de veterinaire wereld

Green symbol with percentage symbol and a hand holding a cat

Optimale winstgevendheid

Door haar unieke omvang kan VetFamily haar leden betere inkoopvoorwaarden en scherpe kortingen bieden op een breed scala aan producten en diensten van de voornaamste leveranciers in onze sector.

Green symbol with portfolio

Bedrijfsondersteuning

VetFamily biedt haar leden ondersteuning op het vlak van marketing, management en administratie.

Green symbol with cap

Kennisdeling & Training

VetFamily is tevens een platform voor kennis- en ervaringsuitwisseling uit de praktijk. Bovendien organiseren we nascholingen en networking-events op zowel veterinair-technisch als bedrijfsmatig vlak.

Green symbol with clock

Tijdsbesparing

VetFamily onderhandelt en onderhoudt de contacten met de leveranciers zodat u meer tijd overhoudt voor uw patiënten, uw klanten en uw team.

Green symbol with cog wheels

Kwaliteitsverbetering

Door middelen efficiënter in te zetten, verbetert de rentabiliteit en kan er volop ingezet worden op kwaliteitsoptimalisatie.

Green symbol with megaphone

Gezamenlijke stem

Alleen ga je snel, samen kom je verder! Dankzij onze uitgebreide, internationale community kunnen al onze leden genieten van nieuwe oplossingen en uiterst aantrekkelijke voorwaarden. VetFamily staat steeds open voor nieuwe samenwerkingsideeëen, heeft u suggesties? Laat het ons weten!

Voordelen voor de kliniek

VetFamily helpt praktijken zich vandaag voor te bereiden op de uitdagingen van morgen

Meer info of vragen?

Photo of Ymke

Ymke Franckaert

Operational Manager België

Ons verhaal

Een netwerk voor onafhankelijke dierenartsenpraktijken

VetFamily werd in 2000 in Denemarken opgericht door een groep onafhankelijke dierenartsen die ervan overtuigd waren dat samenwerken meer kansen zou creëren voor betere veterinaire zorg.

Vandaag telt VetFamily meer dan 4500 leden in elf landen, waaronder Spanje, Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Australie en blijft dat aantal groeien naarmate klinieken de ledenvoordelen van VetFamily ontdekken: betere inkoopvoorwaarden, ondersteuning bij de groei en ontwikkeling van de kliniek en de toegevoegde waarde van de VetFamily Community.

 

VetFamily réseau cliniques indépendantes